Keskusvalmistus

Elkome Installaatiot Oy valmistaa sähkö- ja automaatiokeskuksia teollisuusasiakkaiden erikoistarpeisiin. Olemme joustavuutemme ja nopeutemme ansiosta parhaimmillamme piensarjoissa ja protovalmistuksessa.

Sopimusvalmistus

Tarjoamme sähkö- ja automaatiokeskusten sopimusvalmistusta kone- ja laitevalmistajille. Teemme kokoonpanoa asiakkaan tarpeiden mukaisesti pienistä ohjauskoteloista aina vaativiin järjestelmäkokonaisuuksiin asti.

Ulkoistettu sopimusvalmistus mahdollistaa asiakkaan omien resurssien kohdentamisen päätuotteen suunnitteluun ja tuotekehitykseen. Sopimusvalmistuksella alennat osien hankinnasta ja varastoinnista aiheutuvia kustannuksia sekä vältät valmistuksen aiheuttamat toimitila- ja työkaluinvestoinnit.

Autamme asiakasta myös kausiluonteisten kuormituspiikkien tasauksessa. Teettämällä osan työstä sopimusvalmistuksena varmistat omien resurssien riittävyyden, etkä joudu palkkaamaan lisää henkilökuntaa. Sopimusvalmistuksella siirrät kiinteitä henkilöstökustannuksia muuttuviin kustannuksiin.

Asiakasprojektit

Otamme kokonaisvastuun asiakaskohtaisten sähkö- ja automaatiokeskusten suunnittelusta, toteutuksesta ja käyttöönotosta asennuspaikalla. Asiakkaana voit olla varma, että valmistamamme  järjestelmä vastaa tarvettasi, täyttää  sähköturvallisuusmääräykset ja on kokonaistaloudellisesti edullinen ratkaisu.

Toteutamme asiakasprojektit suunniteltujen aikataulujen mukaisesti. Vastaamme projektin hallinnasta ja tiedotamme säännöllisesti sen etenemisestä. Asiakkaana voit luottaa, että työ etenee ja valmistuu vaatimusmäärittelyn ja sovitun aikataulun mukaisesti.

Ota yhteyttä

yhteyshenkilo

Petri Järvinen
p. 050 324 9532
petri.jarvinen@elkome.com Kaikki yhteystiedot

Lähetä viesti