Sähköasennukset

Elkome Installaatiot Oy tarjoaa sähköasennuspalveluja yrityksille. Vastaamme asiakkaan tiloissa tehtävistä sähköasennuksista, käyttöönotoista ja tarkastuksista. Teemme asennuksia asiakkaan toivomassa laajuudessa joko “avaimet käteen” -periaatteella tai pienemmissä osakokonaisuuksissa. Ammattitaitoiset asentajamme vastaavat työn korkeasta laadusta ja tehokkaasta toteutuksesta.

Asiakasprojektit

Olemme toteuttaneet satoja sähköasennuksia ja käyttöönottoja ympäri maailman. Asentajiemme vahva ammattitaito ja kokemus kenttäsähköasennuksista takaa nopean projektin toteutuksen.

Asiakasprojekteissa otamme huomioon olemassaolevat asennukset ja mahdolliset tulevaisuuden laajennustarpeet. Asennussuunnittelussa huomioidaan tehtaan layout ja määritellään sähkökeskusten ja muun instrumentoinnin sijoittelu sekä kaapelivedot.

Tuotantoseisakin minimoimiseksi sähköasennukset tulee suorittaa nopeasti ja suunnitellun aikataulun mukaisesti. Usein asennustyöt pitää ajoittaa työvuorojen väleihin tai luontaisiin tuotantoseisakkeihin. Asiakkaan kanssa suunniteltu asennusaikataulu varmistaa laadukkaan lopputuloksen ja minimoi projektin asennuskustannukset.

Vuokratyöpalvelu

Tarjoamme vuokramiehiä teollisuuden sähköasennuksiin ja sähköteknistä osaamista vaativiin tuotantotehtäviin. Erikoisosaamistamme ovat keskusvalmistus ja tuotannon testaus, johon vuokraamme laadunhallinnan tärkeyden ja tuotteiden testausperiaatteet ymmärtävää henkilöstöä.

Asiakkaana voit vuokrata työntekijoitämme määräaikaisiin työtehtäviin. Vuokratulla henkilöstöllä tasaat tuotannon kuormituspiikkejä tai loma-ajan resurssivajetta. Vuokratyöllä varmistat omien resurssien riittävyyden tärkeimpiin tehtäviin, etkä joudu palkkaamaan lyhyen tähtäimen lisäresursseja. Vuokratyöllä voit siirtää kiinteitä henkilöstökustannuksia muuttuviin kustannuksiin.

Asiakkaana voit luottaa ammattitaitoisiin ja oma-aloitteisiin asentajiimme. Vuokratyön ansiosta voit olla varma, että asennukset tulee tehtyä laadukkaasti ja sähköturvallisuusmääräysten mukaisesti. Vuokratyöpalvelun ansiosta sinun ei tarvitse stressata miehistövajetta tai osaamattomia ”kesäpoikia”.

Vuokramiehemme ovat vakituisessa työsuhteessä olevia ammattilaisia, joiden osaamisesta ja kehityksesta Elkome huolehtii.

Ota yhteyttä

yhteyshenkilo

Petri Järvinen
p. 050 324 9532
petri.jarvinen@elkome.com Kaikki yhteystiedot

Lähetä viesti