GOST R -sertifioitujen automaatiokeskusten valmistus Venäjälle

Elkome valmisti Asitek Oy:n suunnittelemat uudet automaatiokeskukset Myllyn Paras Oy:n uudelle tuotantolaitokselle. Koska toimitus oli Venäjälle, tuli keskukset olla GOST R -sertifioituja. Toimitukseen kuului automaatiokeskusten komponenttitilaukset, keskusvalmistus, käyttöönottomittaukset, FAT-testaus sekä dokumentointi venäjänkielellä.

Asitek Oy suunnitteli uudet automaatiokeskukset Myllyn Paras Oy:n uudelle Venäjän tuotantolaitokselle ja tilaisi valmistuksen Elkome Installaatiot Oy:ltä. Keskukset olivat kooltaan pari metriä korkeita ja saman verran leveitä. Keskuksia valmistettiin toistakymmentä kappaletta ison tuotantolaitoksen automaation tarpeita varten.

GOST R -sertifikaatti

GOST-R -sertifikaatti on pakollinen toimitettaessa sähkölaitteita Venäjälle. Sertifikaatti perustuu IEC-stardardien mukaiseen turvallisuustestaukseen pienin poikkeuksin ja EMC-testaukseen sisältäen myös hygieniasertifikaatin. GOST-standardi sai hiljattain ISO-hyväksynnän paikallisena standardina Venäjällä ja IVY-maissa, joten se vastaa miltei EN/CE-normia. Tällä hetkellä GOST-standardia käyttävät IVY-maat pienin eroin. Jokaisella IVY-maalla on omat, vaikkakin keskenään samankaltaiset, säännökset.

Keskusvalmistus

Keskukset valmistettiin ja testattiin Elkome Installaatiot Oy:n Hyvinkään tuotantohallilla. Samoissa tiloissa oli asiakkaan myös mahdollista tehdä keskuksille omat tehdastestinsä. Kun keskukset olivat asiakkaan mielestä täysin valmiit, ne pakattiin maarahdin rasitukset huomioon ottaen tukeviin pakkauslaatikoihin. Elkome tarjosi asiakkaalle myös käännöspalvelua teknisten dokumenttien kääntämiseksi venäjäksi.

Ota yhteyttä

yhteyshenkilo

Petri Järvinen
p. 050 324 9532
petri.jarvinen@elkome.com Kaikki yhteystiedot

Lähetä viesti