Jätteenkäsittelyjärjestelmän sähköistykset ja asennukset

Envac Finland Oy toimittaa ja asentaa automaattisia jätteenkäsittelyjärjestelmiä avaimet käteen -periaatteella. Kasvavan kysynnän johdosta Envac halusi varmistaa asennusresurssien riittävyyden ja valitsi Elkome Installaatiot alihankintakumppanikseen järjestelmien sähköistyksessä.

Automaattinen jätteenkäsittelyjärjestelmä

Envacin jätteenkäsittelyjärjestelmällä kerätään jätteitä maan alle sijoitetun imuputkiston välityksellä. Järjestelmä on siisti ja näkymätön, sillä käyttäjälle järjestelmästä näkyy vain kiinteistöön sijoitettu keräyspiste. Jätteet kuljetetaan maanalaista siirtoputkistoa pitkin keräysasemalle, josta jätteet toimitetaan lajiteltuina eteenpäin jatkokäsittelyyn.

Modernia tekniikkaa uusille asuinalueille

Uusien asuinalueiden suunnittelussa hyödynnetään Envacin kehittämää jätteenkäsittelytekniikkaa. Esimerkiksi Helsingin kaupunki rakentaa uusia asuinalueita vanhoille satama-alueille Kalasatamaan ja Jätkäsaareen. Molemmilla alueille on asennettu Envacin automaattiset jätteenkeräysjärjestelmät.

Kiinteistön liittäminen jätteenkeräysjärjestelmään

Jätteenkeräysasemalta lähtee asuinalueelle runkoputki, jossa on useita haaroja. Uuden kiinteistön liittämiseksi järjestelmään toimiva haaralinja katkaistaan väliaikaisesti ja keräyspiste asennetaan toimintakuntoon. Asennukseen kuluu yksikön sähköiset kytkennät sekä IO-testaus, jossa varmistetaan venttiilien, moottoreiden, pinta-antureiden ja sähköisten lukijoiden toiminta.

Elkome yhteistyökumppanina asennuksissa

Envac halusi varmistaa asennusresurssien riittävyyden uusissa asennuskohteissa ja valitsi Elkome Installaatiot Oy:n alihankintakumppanikseen järjestelmien sähköistyksessä ja asennuksissa. Vaativissa rakennuskohteissa asennusaikataulujen pitävyys ja asennustyön laatu korostuvat erityisesti. ”Projektit ovat menneet hienosti”, kehuu projektipäällikkö Mikko Suoperä. ”Elkomen pojat tekevät reippaasti töitä ja homma näyttää sujuvan.”

Videolinkki: https://youtu.be/yxokvOY_bWs

 

Ota yhteyttä

yhteyshenkilo

Petri Järvinen
p. 050 324 9532
petri.jarvinen@elkome.com Kaikki yhteystiedot

Lähetä viesti