elkome_installaatiot-2159
elkome_installaatiot-2159
elkome_installaatiot-1909
elkome_installaatiot-1909
elkome_installaatiot-2248
elkome_installaatiot-2248
elkome_installaatiot-2480
elkome_installaatiot-2480

Mekaniikkasuunnittelija

Elkome Installaatiot Oy on teollisuuden sähkö- ja automaatiojärjestelmiä toimittava yritys. Olemme erikoistuneet testausjärjestelmien suunnitteluun ja toteutukseen. Asiakkaitamme ovat suuret suomalaiset teollisuusyritykset. Olemme toimineet vuodesta 1993 lähtien ja olemme osa Elkome…

Elkome Installaatiot Oy on teollisuuden sähkö- ja automaatiojärjestelmiä toimittava yritys. Olemme erikoistuneet testausjärjestelmien suunnitteluun ja toteutukseen. Asiakkaitamme ovat suuret suomalaiset teollisuusyritykset. Olemme toimineet vuodesta 1993 lähtien ja olemme osa Elkome Group Oy -konsernia. Lisätietoja yrityksestä löydät osoitteesta www.elkome.com.

Mekaniikkasuunnittelija, Hyvinkää

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen mekaniikkasuunnittelijaa. Tehtävänä on erilaisten testauslaitteistojen mekaniikan ja kontaktointien suunnittelu.

Tehtävä edellyttää hyvää suunnitteluosaamista. Käytössämme on SolidWorks-ohjelmisto. Arvostamme myös kokoonpano-osaamista ja automaatio- tai elektroniikka-alan tuntemusta. Asiakaskontaktien hoito ja dokumentointi vaativat hyvää suullista ja kirjallista englanninkielen taitoa.

Teemme töitä yhdessä, joten meille on tärkeää, että jaat kanssamme samat arvot. Arvostamme asiakkaitamme ja henkilöstöämme sekä pyrimme toiminaan yrittäjähenkisesti. Olemme ylpeitä yhtiöstämme ja ratkaisuista, joita tuotamme asiakkaillemme.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaativia asiakasprojekteja nykyaikaisen testaus- ja mittaustekniikan parissa.

Lisätietoja yrityksestämme löytyy sivulta www.elkome.com. Lisätietoja antaa Juhani Yrjänä 0400 625 645. Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekrytointi@elkome.com. Hakemukseen merkki ”Mekaniikkasuunnittelija”.

 

Ota yhteyttä

yhteyshenkilo

Petri Järvinen
p. 050 324 9532
petri.jarvinen@elkome.com Kaikki yhteystiedot

Lähetä viesti