elkome_installaatiot-2159
elkome_installaatiot-2159
elkome_installaatiot-1909
elkome_installaatiot-1909
elkome_installaatiot-2248
elkome_installaatiot-2248
elkome_installaatiot-2480
elkome_installaatiot-2480

Sähkökeskusasentaja

Elkome Installaatiot Oy on teollisuuden sähkö- ja automaatiojärjestelmiin erikoistunut yritys. Asiakkaitamme ovat suuret suomalaiset teollisuusyritykset. Olemme toimineet vuodesta 1993 lähtien ja olemme osa kotimaista Elkome Group Oy -konsernia. Sähkökeskusasentaja, Hyvinkää…

Elkome Installaatiot Oy on teollisuuden sähkö- ja automaatiojärjestelmiin erikoistunut yritys. Asiakkaitamme ovat suuret suomalaiset teollisuusyritykset. Olemme toimineet vuodesta 1993 lähtien ja olemme osa kotimaista Elkome Group Oy -konsernia.

Sähkökeskusasentaja, Hyvinkää

Haemme nyt Hyvinkäälle luotettavaa ja omatoimista sähköasentajaa. Tehtäviin kuuluu teollisuuden erikoiskeskusten valmistus, testaus ja käyttöönotto. Edellytämme hyvää ammattitaitoa ja asiakaspalveluasennetta. Arvostamme hyviä kädentaitoja, työkokemusta ja S2-pätevyyttä. Eduksi on myös automaatiotekniikan, elektroniikan tai tietotekniikan tuntemus.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyiset edut, hyvät terveyspalvelut, haastavia tehtäviä ja mukavan asiansa osaavan tiimin uusissa toimitiloissa. Saat hoidettavaksi itsenäisen ja vastuullisen työn, jossa voit jatkuvasti kehittää itseäsi. Yrityksessämme on käytössä liukuva työaika. Etsimme nyt useampaa asentajaa.

Lisätietoja antaa Juhani Yrjänä, puh. 0400 625 645. Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekrytointi@elkome.com.

CV:

Ota yhteyttä

yhteyshenkilo

Petri Järvinen
p. 050 324 9532
petri.jarvinen@elkome.com Kaikki yhteystiedot

Lähetä viesti