Mittalaitekaapit

Kalustamme mittalaitekaappeja asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Olemme toimittaneet mittaus- ja testausjärjestelmiä tutkimuksen ja tuotekehityksen sekä kunnonvalvonnan tarpeisiin. Järjestelmiä on käytössä ajoneuvo- ja puolustusvälineteollisuudessa, yliopistoilla, tutkimuslaitoksilla, elektroniikkateollisuudessa sekä kone- ja laitevalmistuksessa.

Järjestelmäintegrointi

Autamme ja opastamme asiakasta mittausjärjestelmän suunnittelussa ja rakentamisessa. Mittausjärjestelmä voi perustua valmistuotteisiin tai se voi sisältää asiakas- ja sovelluskohtaista räätälöintiä. Teemme järjestelmään tarvittavat sähkö- ja mekaniikkakuvat, hankimme anturit ja mittalaitteet sekä valmistamme tarvittavat laitekaapit erikoisliittimillä ja kaappilämmityksellä. Toimitamme järjestelmän asiakkaalle valmiiksi asennettuna ja koulutamme henkilöstön sen käyttöön.

Laiteasennukset

Asennamme asiakkaan omia mittaus- ja testauslaitteita käyttöympäristön mukaisiin laitekaappeihin ja -koteloihin. Vaativat käyttöolosuhteet voivat edellyttää asennukselta IP-suojausta, kotelon lämmitystä kylmässä ulkoasennuksessa tai jäähdytystä lämpimissä olosuhteissa. Elintarvike- ja kemianteollisuudessa laitekaapit pitää olla valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Teemme asennukset aina käyttöolosuhteiden vaatimiin kaappeihin ja koteloihin.

Liikuteltavat mittalaitevaunut

Toimitamme liikuteltavia mittalaitevaunuja huollon ja kunnossapidon tarpeisiin. Asennamme vaunuihin tarvittavat mittauslaitteet ja -tietokoneet sekä valmistamme  tarpeiden mukaan suunnitellut liitännät ja kaapeloinnit.

Kaapeloinnit ja anturiliitännät

Asiakaskohtaisiin erikoistarpeisiin pitää usein suunnitella käyttöolosuhteita vastaavat kaapeloinnit ja anturilitännät. Erityisiä haasteita aiheuttaa äärimmäiset sääolosuhteet, kosketus kemiallisiin kaasuihin ja nesteisiin tai ATEX-hyväksyntää vaativat räjähdysvaaralliset tilat. Mittausjärjestelmän liikuteltavuus tai käyttö useammassa sovelluskohteessa voi edellyttää helposti vaihdettavia kaapeleita. Tällöin liitäntöjen pitää kestää toistuvaa irrotusta ja kiinnitystä.

Ota yhteyttä

yhteyshenkilo

Petri Järvinen
p. 050 324 9532
petri.jarvinen@elkome.com Kaikki yhteystiedot

Lähetä viesti