Toiminta-ajatus ja arvot

Elkome Installaatiot Oy:n tavoitteena on olla Suomen laadukkain sähkö- ja automaatiokeskuksia sekä testausjärjestelmiä valmistava yritys. Panostamme toiminnassamme tehokkuuteen ja asiakastyytyväisyyteen.

Haluamme olla osa asiakkaamme arvotuotantoketjua. Tarjoamme keskusvalmistus- ja sähköistyspalveluita, joilla asiakkaamme voivat tehostaa tuotantoaan ja parantaa kilpailukykyään.

Valmistamiemme testausjärjestelmien avulla asiakkaamme voivat varmistua omien tuotteittensa turvallisuudesta ja laadusta. Ymmärrämme tuotetestauksen tärkeyden ja se näkyy myös omissa tuotteissamme.

Arvot

Asiakaslähtöisyys

Olemme olemassa asiakkaitamme varten. Ratkaisemme asiakkaidemme haasteita ja ongelmia. Haluamme ymmärtää asiakkaiden tarpeita ja kehittää niihin ratkaisuja. Haluamme asiakkaiden kokevan, että kanssamme on helppoa toimia, ja että pidämme sen minkä lupaamme.

Reilu peli

Toimimme aina reilusti ja rehdisti. Pidämme lupauksemme. Toimimme rehdisti keskenämme, yhteistyökumppaneidemme ja asiakkaidemme kanssa.

Yrittäjyys

Toimimme yrittäjämäisellä asenteella. Otamme vastuuta ja tartumme toimeen. Osallistuminen sekä sitoutuminen yhteisiin tavoitteisiin ovat menestyksellemme tärkeitä.

Avoimuus

Olemme kaikessa toiminnassamme avoimia ja rehellisiä. Jaamme tietoa, rohkaisemme ja kannustamme jokaista kehittymään työssään ja ihmisenä.

Ota yhteyttä

yhteyshenkilo

Petri Järvinen
p. 050 324 9532
petri.jarvinen@elkome.com Kaikki yhteystiedot

Lähetä viesti